gratis värdering

En rofylld oas på gården mellan slotten

Snårestad, Snårestadsvägen 149-37

Boarea
550 m²
Antal rum
14 rum
Tomtarea
1 489 m²
Slutpris
7 250 000 kr

Välkommen till ett exceptionellt läge på höjden ovanför havet och denna startklara kombination av boende och verksamhet! Nuvarande ägare driver ”Gården mellan slotten”. Ett uppskattat Bed & Breakfast med exceptionella 9,6/10 i betyg på Hotels.com! Fina hyresintäkter och inarbetat koncept gör det enkelt för dig som ny ägare att bara "sätta nyckeln i låset" och köra igång.

Underbart avstressande miljö med hänförande utsikt över det öppna landskapet. Helt privat oas vid vägens ände och fiber som ger dig bästa flexibilitet mellan jobb och fritid. Närhet till havet och Svarte by, där tåget tar dig till såväl Simrishamn och Ystad som Malmö och Köpenhamn. Ta cykeln och besök den omtyckta restaurangen "15 Minuter En Kvart", omtyckt för sina vedeldade pizzor.

Här finner vi en fantastisk fastighet som bjuder på en mängd olika möjligheter till både boende och verksamhet. I de tre bostadsdelarna om totalt 14 rum och 550 kvm boarea (!) kan du förverkliga din dröm. Bostad, B&B, hotell, restaurang, kafé, festlokal, galleri...?

Trädgården är uppväxt, rymlig och har gott om parkeringsplatser. Det ursprungliga boningshuset rymmer fem rum och två helkaklade badrum. Det bjuds på synliga bjälkar, bevarade spegeldörrar och två eldstäder. Därtill finner vi en stor vinkelbyggnad, i form av en f.d. stall- och loglänga. Numera ett modernt och rymligt boende fördelat på nio stora rum och tre badrum. Allt är modernt och nybyggt. Samtidigt kan vi njuta av synliga bjälkar och en eldstad.

Välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/