gratis värdering

Nyproducerat i gamla stan!

Gamla stan, Nisbethsgatan 6

Boarea
150 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
206 m²
Slutpris
7 500 000 kr

Fantastisk nyproduktion i den äldre delen av Simrishamns stadskärna! I detta mycket välbyggda gatuhus finner vi en skön blandning av ett modernt hem med alla bekvämligheter och genuina inslag i samklang med övriga bebyggelsen här i gamla stan. Till de moderna attributen hör vattenburen golvvärme, fiber, helkaklade badrum, trappa i stål och glas, samt ett stort glasparti mot trädgården. Huset har samtidigt fått en gammaldags smyckad fasad med spröjsade fönster och tak i äkta bandtäckt plåt. Interiört används delvis återbrukat material, så som tegel och restaurerade takbjälkar. Dessutom kamin och balkong med havsglimt. Ett förråd uppförs och ett genuint plank ramar in trädgården, vilken du som köpare själv får detaljplanera.

Läget är en stor fördel! Här i gamla stan är det nära till allt. Brunnsparken centrum med service och restauranger, hamnen, strand- och bassängbad, samt skolor och kommunikation. Den gatustensbelagda gatan är en återvändsgata. Parkering finns.

Huset kommer färdigställas för inflytt under hösten 2021. Visningar är planerade att genomföras från vecka 30. Gör din intresseanmälan för att få mer information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/