gratis värdering

"Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo... Jag trivs bäst när havet svallar..."

Skillinge, Örnahusvägen 5

Boarea
221 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
2 974 m²
Slutpris
10 500 000 kr

Läget och åter läget! - Det enda vi inte kan påverka vid köp av ny bostad. Närmare havet än såhär kommer du troligen inte. Nu finns möjligheten att förvärva en charmig skånelänga i vinkel, på riktigt A-läge vid havet på Skillinge.
Skånelängan har varit familjens i snart 45 år och är i mycket gott skick i det stora funktionella, t.ex. nytt tak, mycket välunderhållen fasad/fönster/dörrar. Smart disposition och havsutsikt från i stort sätt samtliga rum. Många fina detaljer som ger karaktär till bostaden, trägolv, putsade väggar, eldstad, synliga bjälkar men också moderna inslag som dubbeldörrar i glas åt havet, takfönster, stengolv med golvvärme mm.
Stensatta uteplatser, delvis skyddade från både insyn och kalla havsvindar, både åt söder men även med kvällssol.
Välhållen trädgård med stora gräsytor, uppvuxna träd, syrenbuskar och en nyrenoverad trädgårdsbod.
Skillinge är ett levande samhälle. Här finns livsmedelsbutik, Skillinge teater, Skillinge hamnkrog, Sparrisgården, Jord och Bord, Gamla Bageriet, Bistro och Veranda, förskola, tennis- och paddelbanor, Österlens FF (div. 2) och många andra aktiva och betydelsefulla föreningar. Mer info finns på www.skillinge.com.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/