gratis värdering

Renoverad villa i centrala Hammenhög - Inflyttningsklar!

Hammenhög, Smedstorpsvägen 3

Boarea
165 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
1 000 m²
Slutpris
2 775 000 kr

Inflyttningsklar putsad villa i centrala Hammenhög där ägarna renoverat hela bostaden med bl.a. nytt tak, nya fönster, köksrenovering, nya ytskikt och en källare som går att avgränsa från bostaden för att möjliggöra uthyrning eller egen verksamhet. Kort och gott en helt "ny" bostad. På entréplan finns det två sovrum, toalett, vardagsrum och ett kök med matplats där utgång finns till ett trädäck med västerläge. Övre plan har tre sovrum, en möblerbar hall och ett helkaklat badrum. Källare under hela huset med två stora sovrum, kök, badrum, bastu och tvätt.
Inhägnad trädgård med gräsmatta, trädäck med många soltimmar och ett förråd.
Hammenhög har ett kommersiellt läge mellan Simrishamn, Tomelilla och Ystad. Byn har även blomstrat upp under senaste åren och har en populär friskola, livsmedelsbutik, bankomat, elaffär, loppmarknader, restaurang, pizzeria, gatukök, idrottsplats, friluftsbad och en rad butiker. På torget, ca 100 m från bostaden, finns busshållplatser med bussar mot Simrishamn och Ystad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/