gratis värdering

Skånelänga med fri utsikt över det karaktäristiska landskapet på Österlen!

Tjustorp, Tjustorp 1409

Boarea
64 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 008 m²
Slutpris
2 150 000 kr

Skånelänga i vinkel med en inredningsbar vind, ett äldre stall där innertaket har bytts ut och med en loge som är öppen upp i nock. Med andra ord potential att utöka bostadsytan eller använda stall och loge till egen verksamhet. Skånelängan ligger utmed landsvägen, men på behörigt avstånd från denna, som leder till Ö Ingelstad. Bostaden har varit i familjens ägor under de senaste 40 åren, men nu är det dags för någon ny familj att ta hand om fastigheten. Idag finns här två sovrum, ett vardagsrum, badrum med dusch, ett matrum med kamin och ett arbetskök som har plats för ett bord för två.
Innergården är lummig och grönskande med singel intill huset. Det finns en äldre pergola, intill en skyddande mur, som ger en lugn gårdsmiljö där buskar och fruktträd samsas med vårlökar och perenna växter. Gräsmattor finns det flertalet av och dessa inbjuder till bus och lek med barn och familj. På logens västra sida växer det bl. a. bärbuskar och utmed en del av gräsmattan finns ett vitt staket som markerar tomtgränsen.
Till Smedstorp, som är en aktiv by med affär, skola, friluftsbad, idrottsplats och bra kommunikationer, är det ca 3 km. I kyrkbyn Ö Ingelstad finns det bl.a. ett café i kombination med mat och rum som heter Smedjans mat och logi, en VVS och Smidesverkstad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/