gratis värdering

Känn lugnet i naturen

Nybyggevägen 1

Boarea
50 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
2 295 m²
Slutpris
1 750 000 kr

Fridfullt läge med tre hus där det endast passerar en bil om dagen. Fastigheten innehåller en stor tomt på över 2000 kvadrat, utkiksplats, huvudbyggnad med två sovrum, ett gästhus samt ett gästhus/snickerboa med vatten och el. Därmed så får man plats ca 10 personer totalt i de olika husen som ingår i fastigheten. Huset ligger i skyddat läge då marken går upp på ena hållet samt skog åt andra hållet. Det du ser på bilderna/film i annonsen ingår i försäljningen, inklusive möbler och husgeråd (med utantag av några tavlor). På tomten växer det liljekonvaller, lingon och kantareller.

Om du söker dig utanför tomten så ligger huset intill Drakamöllans naturreservat med oändligt antal stigar med fantastisk utsikt. En cykeltur bort tar du dig till Juleboda strand. Någon kilometer från huset genom skogen så kommer du till Brösarps Norra-backar och en cykeltur bort har du Brösarp Gästis. För dig med gröna fingrar eller snickarglädje inom dig så finner du lokalföreningen några hundra meter bort.

Vägen till huset vinterhålls så det är möjligt att nyttja huset året runt.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/