gratis värdering

Unikt läge nere vid hamnen i vackra Abbekås

Abbekås, Fiskarevägen 8

Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
212 m²
Slutpris
5 050 000 kr

Detta är boendet för dig som värdesätter närhet till havet, hamnen och restaurangerna. Ett charmigt och rofyllt hus några steg från havet. Ljus och behaglig interiör. Bjälkar i tak. Bostaden har 6 sovplatser fördelat på 3 separata sovrum. Rymligt kök med matplats, öppna den dubbla spröjsade altandörren till uteplatsen och njut av havsluften och vinden.
På övreplan finns det fantastiska sällskapsrummet att umgås och träffas i. Takbjälkar och små detaljer ger rummet karaktär. Genom det stora fönstret följer man rörelserna i hamnen och havets skiftningar. De träbetsade golven och väggarna ger en samhörighet på hela övervåningen. Det enskilda sovrummet har 2 stycken inbyggda mysiga sängplatser där man sover inbäddad i lugn och ro, kanske med öppen balkongdörr på sommaren. Välkomna till huset med Östersjöns blå vatten som granne !

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Jan Jönsson
Jan Jönsson
Ansvarig mäklare
/