gratis värdering

Mysig L-formad stuga intill drakamöllan

Drakamöllan, Genvägen 3

Boarea
135 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 448 m²
Slutpris
1 700 000 kr

Mysig L-formad stuga intill Drakamöllan med stensatt innergård på lugnt läge. I huset så finns det tre till fyra sovrum på entréplan samt två på övre plan så här kan hela släkten hitta samvaro. Överallt så är det rena trämaterial som andas kvalité och byggnadskärlek. De mesta som är i huset ingår i försäljningen med några få undantag för saker med affektionsvärde. Under huset så finns en källare att inreda efter önskemål för den nya ägaren.

En promenad bort så kommer du till Drakamöllans naturreservat som bör upplevas då naturen skiftar på ett speciellt sätt med både öppna fält, lövskogar samt ett mycket rikt djurliv.

Huset är särskilt bra för dig som vill ha sinnesfrid, då det bara är grannarna som passerar på grusvägen och i övrigt så är det harar, ekorrar och rådjur som närmsta grannar. I trädgården finns vindruvsranka vid gaveln på uteplatsen. Rhododendron på baksidan. Doftschersmin finns på flera ställen. Kungsljus och Forsythia samt vintergröna.

Det är ett paradis för alla sinnen och en lisa för själen att bo här. Lugnt tyst och avkopplande. I omgivningen finns hedar backar och skog och huset är beläget nära Drakamöllans naturreservat. Det är mindre än en mil till havet och också till närmaste butik.

Säljaren önskar ha en öppen budgivning där alla får samma möjlighet att köpa fastigheten på ordinarie visningstid.

Planritning beställd, kommer inom kort.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/