gratis värdering

Bertilstorp, Bertilstorp 307

Boarea
98 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
18 212 m²
Slutpris
2 350 000 kr

Charmig liten gård för permanent eller fritidsboende. Perfekt för mindre djurhållning och/eller odling då tillhörande mark uppgår till nästan 2 hektar. Här har du chans att skapa ett charmigt drömboende! Många originaldetaljer som påminner om svunnen tid och vittnar om väl omhändertaget hus. Fiber är inkopplat och betalt. Nyligen omlagt tak.

Närhet till härliga strövområden med bokskogsmiljöer runt Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar. En pärla för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten. Här finns närhet till det mesta som Österlen har att erbjuda. Ca 7 km till Brösarp med apotek, bankomat, matbutik, vårdcentral m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 4,5 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 15-20 minuter. Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/