gratis värdering

Två lägenheter

Brösarp, Kullastigen 1

Boarea
110 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
922 m²
Slutpris
2 100 000 kr

Välkomna till Kullastigen 1, ett gediget stenhus från 1947 i bra skick bestående av två lägenheter. Bo billigt genom att nyttja en lägenhet själv och hyr ut den andra. Fastigheten totalrenoverades mellan 2012-2013 med bla nytt kök, badrum, fönster, luft/vatten värmepump etc. Lägenhet 1 är hemtrevlig, har fint ljusinsläpp, fina trägolv och fönsterbrädor av sten samt charmiga skjutdörrar in till allrum.

Brösarp är en trivsam och populär by som trots sin storlek har mycket att erbjuda. Här finns välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek, bankomat, två välbesökta och trevliga restauranger (Brösarps Gästgifveri & Spa och Talldungen). Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng endast 10 minuter bort. Närhet till härliga strövområden med bokskogsmiljöer runt Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar. En pärla för dig som vill bo i en by men samtidigt vara nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten. Här finns närhet till det mesta som Österlen har att erbjuda. Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/