gratis värdering

Vacker 20-talsvilla i mycket gott skick!

Skillinge, Skolgatan 15

Boarea
154 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
623 m²
Slutpris
5 800 000 kr

Välkommen till Skillinge fiskeläge och denna vackra 20-talsvilla i mycket gott skick! I detta fullständigt bedårande hem är det bara att flytta in! Fulländat såväl ur ett funktionellt perspektiv som för ögat. Vi finner färgsättning och materialval i ljusa toner, tilltagen takhöjd och rikligt med ljusinsläpp genom fönster med hög resning. Kaminer i sällskapsrummen både på markplan och en trappa upp.

Före detta ägaren lät lägga om taket 2008 och installerade en ny luft/vatten-värmepump 2015. Nuvarande ägare har därefter genomfört en väldigt omfattande renovering med bl.a. ny rumsdisposition, nytt kök, badrum, toalett, tvättstuga, ny el, totalrenovering av tillbyggnad med nytt tak och isolering, frånluftsventilation och samtliga ytskikt. Garage/förråd har fått en uppfräschning, trädgård och uteplats har förfinats med planteringar, markarbeten, plattsättningar och murar. Fiber finns anslutet.

Garaget, som har dubblerats i storlek, är en stor tillgång. Antingen som förråd och garage eller att uppvecklas till något efter dina önskemål. Snickarbod, gästlägenhet, hemmakontor eller gym? Här finns idag tre-fas-el och eldriven port.

Trädgården är vänd mot sydväst. Här finner vi stenläggningar, härlig uteplats och en rad växter, så som kiwi, fikon, silverpil, buxbom, rhododendron, hortensia, rosor, lavendel, stäppsalvia, nävor och lökväxter .

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen. En kort promenad bort finns livsmedelsbutik, förskola, hamnkrog, pizzeria, kaféer och små butiker. Det är ca 10 km till Simrishamn och de kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/