gratis värdering

Skånelänga med gästhus. I provencalsk stil och med havsutsikt.

Skillinge, Jeppas äng 8

Boarea
166 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
512 m²
Slutpris
6 750 000 kr

Välkommen till Jeppas Äng, vid hamnen på Skillinge fiskeläge och detta härliga hus, uppfört 2008! Här finner vi en skånelänga med havsutsikt, ett välkomnande gästhus och en härlig innergård i perfekt solläge. Ett stenkast från huset nås småbåtshamnen och omtyckta Skillinge Hamnkrog. Fastigheten är fiber-ansluten.

Arkitekturen är en skön blandning av Österlen och Provence. Boningshuset är väl påkostat med högklassiga material. Vi finner kalkstensgolv, kamin, helkaklade badrum, kök från HTH, samt fönster och dörrar i oljad teak från Qvesarum. Huset har en perfekt disposition, där vi på båda plan finner öppna sällskapsutrymmen, sovrum, badrum och goda förvaringsmöjligheter. Öppet upp i nock och väl tilltaget med fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även en balkong och såväl kupor som takfönster. Gästhuset är ett perfekt komplement för tillresta gäster eller tonårsbarn.

Trädgården är insynsskyddad och mysig samtidigt som den är lättskött. En fin blandning av häckar, stenläggningar, medelhavsväxter och trädäck. Uteplatser finns i samtliga sollägen.

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen och är ett levande samhälle med förskola, livsmedelsbutik, hamnkrog, pizzeria, teater, kaféer och små butiker. De kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel och i byn finns både vedeldad bastu och en badbrygga.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/