gratis värdering

Läget, läget, läget.

Vik, Vikarevägen 1

Boarea
240 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 500 m²
Slutpris
8 000 000 kr

Läget, läget, läget. Detta unika boende bjuder på fantastisk havsutsikt, från trädgården, från gästhuset och från bostadens väl tilltagna fönsterpartier. Badmöjligheterna finns vid havet en kort promenad bort, i husets inomhuspool eller från jacuzzi-badet i trädgården.

Boningshuset är såväl estetiskt som funktionellt alldeles underbart. Färgtonerna går i ljusa sobra skalor och havsutsikten är påtaglig från de flesta rummen. Rumsdispositionen är både smart och spännande. I båda plan finns sovrum, allrum med eldstad och badrum. Vi finner en mosaikbeklädd inomhuspool med jet-stream. Därtill tillhörande bastu. Ett fristående och fullt utrustat gästhus kompletterar boningshuset och är perfekt som hemmakontor, för tillresta gäster, tonårsbarn eller för uthyrning.

År 2009 skedde stora förändringar på fastigheten. Gästhuset skapades från grunden med badrum, kök och stort sovloft. Boningshuset fick en putsad fasad (som även målades igen 2018), samtliga våtutrymmen totalrenoverades, nytt kök och nya ytskikt. Vi finner vattenburen värme, fiber och gott om förrådsutrymmen. Även trädgårdens framsida gjordes om detta år.

Vik är ett av Österlens fiskelägen och är otroligt charmigt med sina prång och strädden. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. Vik har även två fina golfbanor vid namn Lilla Vik och Djupadal. I Rörum någon kilometer norrut finns friskolan Sofiaskolan, vars grundidé hämtas ur Waldorfpedagogiken.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/