gratis värdering

Vackert hus där man bevarat den äldre charmen!

Maglehem, Stationsbacken 6

Boarea
92 m²
Tomtarea
1 100 m²
Slutpris
2 870 000 kr

Naturen utanför husknuten med det fantastiska naturreservatet för milslånga skogspromenader. Badstranden en mindre cykeltur bort där du även kan se de gamla näten och båt från förr när denna plats var en viktig fiskeplats för Sverige. Vackert tegelhus från år 1906, Kommunalt VA. God driftsekonomi med luft/luft värmepump och godkänd kamin. Det finns även el-element i rummen men det är endast i det kaklade badrummet som det används idag. I den praktiska jordkällaren har i generationer använts till att förvara potatis och sylt från den egna odlingar. Snyggt kök med vitlackade luckor samt kromade detajer. Detta är verkligen som en tavla att vakna upp till med denna utsikt i detta vackra tegelhus med ano a 1906. Maglehem är en dröm till plats då det går snabbt att ta sig till större stad tex Kristianstad på 40 minuter med bil, fiskebyar på Österlen i närområdet, 5 minuters promenad till restaurangen Solgården, för dig som gillar fest och uteliv ligger Åhus 2 mil bort.
Trädgård och odling har varit stor del av alla generationers liv i huset, större delen av trädgården har tidigare används till olika odlingar.
Här har man odlat allt från potatis, sallad, morötter och dill till jordgubbar, hallon och vinbär.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/