gratis värdering

Skånelänga med putsad fasad, fiber, eldstad (pellets), bullerfönster och delvis inhägnad trädgård.

Vranarp, Simrishamnsvägen 205

Boarea
80 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 215 m²
Slutpris
900 000 kr

Välkomna till en skånelänga som ursprungligen varit en tvåfamiljsbostad.
Från början på 90-talet och framåt har bostaden bebotts permanent och renoverats, bl.a. har det satts in s.k. bullerfönster, fiber har kopplats in, fasaden har putsats om, eldstad installerats samt uppfräschning interiört.
Nu är det dags för en ny ägare att sätta sin prägel på skånelängan och för den som önskar en större bostad, går vinden att inreda ytterligare.
Planlösningen är social - Ett kök med matplats, badrummet renoverades 1992, en hall med skjutdörrsgarderober och en entréhall med förvaring och trappa till övre plan. Det finns både ett lite mindre sällskapsrum vid eldstaden (avsedd enbart för pellets) samt ett stort vardagsrum med plats för ett större matrumsbord. Övre plan har ett gavelsovrum med målat trägolv och inbyggd förvaring intill stödbensväggen.
Friliggande s.k. brygghus med snickarbod, tvättmöjlighet, förrådsdel och ett enklare gästrum. Vidbyggt äldre uterum i behov av renovering.
Tomten är delvis inhägnad och har till största delen en gräsmatta och uppvuxna träd. Parkeringsplats för fyra bilar.
Med endast 9 km till Simrishamn och 5 km till Hammenhög är läget på Österlen strategiskt och med direkt närhet till allt man kan önska sig. Detta är ett hem som lämpar sig ypperligt som såväl permanent- som fritidsbostad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/