gratis värdering

Helrenoverad 60-talsvilla

Skillinge, Långgatan 25

Boarea
106 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
965 m²
Slutpris
3 190 000 kr

Välkommen till Skillinge fiskeläge och denna stabila 60-talsvilla. Efter en totalrenovering så sent som 2012-2016 är huset i mycket gott skick! I renoveringen fick huset bland annat nytt tak, bergvärmeanläggning, fiber, kamin, ny el, nytt bad och kök. Därtill har huset en stabil tegelstomme i tegel och murat bjälklag. Högt i tak, fint ljusinsläpp och ljusa toner.

Trädgården är mycket välordnad med stenläggningar och rabatter. Den omgärdas av rosor och häckar. Vi finner även en carport.

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen. En kort promenad bort finns livsmedelsbutik, förskola, hamnkrog, pizzeria, kaféer och små butiker. Det är ca 10 km till Simrishamn och de kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel. En stor fördel är också skogsområdet som sträcker sig från Skillinge mot Norrekås och Örnahusen.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/