gratis värdering

Tegelvilla med källare, garage och insynsskyddad trädgård - Perfekt för familjen!

Friaborg, Lyckovägen 12

Boarea
91 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
527 m²
Slutpris
2 900 000 kr

I ett omtyckt område och på en lugn återvändsgata finner ni denna enplansvilla med källare och garage. Huset är ritat av Byggnadsingenjör Arne Glimhall 1959.
Vitmålad fasad av tegel, enkupigt Cimbrishamnstegeltak, vattenburet värmesystem, eldstad och fiberanslutet.
Bostaden har tre sovrum och ytterligare ett i källaren. Kök med matplats och originalinredning. Ljust vardagsrum med eldstad och utgång till uteplats med söderläge. Därtill ett badrum delvis i originalskick med blå golvmatta, halvkaklade väggar och ett fönster åt norr. I källaren finns ett klassiskt matförråd, torkrum i kombination med tvättstuga (som även har en duschhörna), ett pannrum som fungerar som en liten verkstad, den s.k. gillestugan finns kvar med eldstad och panel på väggarna. Gästrum/sovrum, toalett och egen ingång - perfekt för tonåringen eller den egna företagaren.
På tomten finns även ett uterum (ej isolerat), stensatt uteplats, ett trädäck och ett bärland.
På kort gångavstånd nås skolor, förskolor och promenadstråk ner mot havet och Bäckhalladalens naturreservat. Centrum med service och restauranger nås till fots, till cykel/bil eller med Simrishamns stadsbuss "snurringen", som stannar i området.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/