gratis värdering

Infria drömmen som aldrig blivit av på vackra Österlen!

Hagestad, Österlenvägen 891

Boarea
210 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
4 500 m²
Slutpris
3 750 000 kr

Välkommen till denna ståndsmässiga gård med stor utvecklingspotential! Fastigheten är belägen i Hagestad radby vilket innebär ett kommersiellt- och naturskönt läge på den Österlenska slätten.

Mangårdsbyggnaden var påkostad när den uppfördes under tidigt 1900-tal och utsmyckningarna på fasaden och den klassiska planlösningen med rum i fil är några av attributen som bevarats under årens lopp. Till fastigheten finns även en 3-längad ekonomibyggnad som erbjuder väl tilltagna ytor i form av lada och äldre stalldel. Här ges därmed alla förutsättningar till att infria drömmen som aldrig blivit av och utformningen av byggnadsbeståndet medför att en inbjudande gårdsplan skapats.

När fastighetens styckats av från stamfastigheten kommer tomten vara ca 4 500 m² och bestå av tilltagen trädgård i söder samt odlingsmöjligheter på fastighetens östra del.

Från fastigheten finns Sandhammarens kritvita sandstränder en kort cykeltur bort och i radbyn finns ett antal spännande destinationer. Njut av inredning eller en fika på Reunion Friends, köp lokalproducerade charkuterier på Södra kompaniet eller besök Karl-Fredrik på Eklaholm.

För mer information om fastigheten, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/