gratis värdering

Genuint hus med 7 sovrum

Löderup, Stinsgatan 8

Boarea
190 m²
Antal rum
10 rum
Tomtarea
696 m²
Slutpris
3 550 000 kr

Välkommen till ett underbart och genuint hus med hela 7 sovrum. Uppfört 1910 med ässja i bottenplan och med stor port i nordöst. Här känner man verkligen historien i de väl tilltagna ytterväggarna och djupa fönsternischerna, och de tidlösa trägolven på de övre våningarna smälter väl in. Huset är väl omhändertaget, renoverat till mycket gott skick och är idag ett hem med alla bekvämligheter. Under senare år så har huset fått helkaklat badrum, nytt tak, el, vvs och golvvärme etc. Vattenburen värme från byns fjärrvärmeverk och fiber indraget.

Mycket bra lugnt ostört läge på återvändsgata, med direkt närhet till Österlens ängar. Uppväxt och lättskött trädgård med sol hela dagen och kvällen.

Löderup är en levande och trygg by med mycket grönt. I byn finns det bland annat mataffär, bensinmack, tennisbana, basketplan, fotbollsplan, boulebana, Kringstad inrednings- & antikhandel, bygghandel och bibliotek. Byns för- och grundskola nås via säker gång- och cykelväg. Solhällan lockar med både svenska och internationellt kända artister, och på sommarkvällarna kan man njuta av både konserter, mat och dryck mitt i byn.

På cykelavstånd finns naturupplevelser som Sandhammarens kritvita sandstränder, Dag Hammarskjölds Backåkra och Hagestads naturreservat. Här börjar också Hagestad radby med destinationer såsom Karl Fredrik på Eklaholm och Reunion Home.

För den som önskar, så finns möjlighet att tillträda huset redan i sommar!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/