gratis värdering

Skillinge, Strandgatan 47

Boarea
275 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
1 221 m²
Slutpris
11 500 000 kr

Med 180 graders havsutsikt! Detta fantastiska kaptenshus i vinkel mot sammanbyggt annex, finner vi alldeles vid havet på Skillinge fiskeläge. Vi möts av yttertrappor av huggen kalksten och med smidesräcken. Entré genom ståtlig pardörr. Därefter bjuds det på många genuina detaljer så som klinker- och trägolv, synliga takbjälkar, spröjsade fönster och vackra spegeldörrar. Väl tilltagen takhöjd.

Underbar tomt med stor gräsmatta och en altan stensatt med tegel mot havet. Port i muren till trädgården. Terrassen är sommarens matsal och vardagsrum. En riktigt lummig oas av grönska vid öppet hav. Två mäktiga blodbokar, syren, kaprifol, blåregn, valnötsträd med mera. Friliggande garage och sjöbod.

Skillinge är ett levande samhälle. Här finns livsmedelsbutik, teater, hamnkrog, vedeldad pizzeria, förskola, tennis- och padelbannor, Österlens FF (div. 2) och alla andra aktiva och betydelsefulla föreningar. Mer info finns på www.skillinge.com.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/