gratis värdering

Tegelvilla i centrala Hammenhög - Inflyttningsklar!

Hammenhög, Köpmangatan 7

Boarea
139 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
876 m²
Slutpris
2 900 000 kr

Inflyttningsklar tegelvilla i centrala Hammenhög där ägarna renoverat hela bostaden med bl.a. nylagda golv (delvis golvvärme), öppnat upp fasaden mot trädgården, köksrenovering, nya ytskikt, trapprenovering mm. Kort och gott en helt "ny" bostad. Tidigare ägare har lagt nytt plåttak, dränerat källaren och kopplat in fiber. På entréplan finns det två sovrum, ett inglasat uterum, kök med matplats och ett stort vardagsrum. Övre plan har tre sovrum, en möblerbar hall med utgång till balkong och ett helkaklat badrum. Källare under hela huset med tvättstuga och flera förrådsutrymmen.
Inhägnad trädgård med nyalagda odlingsbäddar, trädäck med många soltimmar, nytt plank mot vägen och mot grannarna.
F.d. verkstad (Hammenhög 3:44) om ca 80 m² finns för den som vill starta verksamhet av passande slag. Halva delen har renoverats och isolerats för att kunna driva inredningsbutik. Luft/luftvärmepump, nya fönster och dörrar har satts in. Även garagedelen har fått nya enhetliga fönster och ytterdörr.

Hammenhög har ett kommersiellt läge mellan Simrishamn, Tomelilla och Ystad. Byn har även blomstrat upp under senaste åren och har en populär friskola, livsmedelsbutik, bankomat, elaffär, loppmarknader, restaurang, pizzeria, gatukök, idrottsplats, friluftsbad och en rad butiker. På torget, ca 100 m från bostaden, finns busshållplatser med bussar mot Simrishamn och Ystad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/