Dela på Facebook gratis värdering

Enplansvilla med pool!

Köpingebro, Junivägen 11

Boarea
175 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
953 m²
Pris
5 895 000 kr

Välkommen till denna optimalt planerade enplansvilla med pool! Här finns allt man kan önska av ett modernt och problemfritt boende. Därtill en uppväxt och insynsskyddad tomt i perfekt solläge mot sydväst. Granne med ett naturområde och på promenadavstånd når vi mataffär, förskola, skola, kommunikation, underbar sandstrand och golfbana.

Huset uppfördes 2010 och här finner vi en mängd fördelar. En smart rumsdisposition i form av ett H, med fyra sovrum, två badrum, funktionell tvättstuga och varmgarage i anslutning. Med groventré via garaget direkt till tvättstugan. Öppet upp i nock och stora fönsterpartier mot trädgården ger ljus och rymd. Fina isolervärden i väggar och fönster, samt ett effektivt värmesystem med både vattenburen golvvärme och luftåtervinning FTX-ventilation, ger låga driftskostnader. Kamin och fiberanslutning finns.

Trädgården är ett fantastiskt rum att tillbringa sommarhalvåret i. Välskött, inbjudande och omgärdad av en skyddande bokhäck. Uppvärmd pool, omgärdad av glasräcke och med glastak. Härlig pergola och gångar av natur- och sjösten. Vi finner även små rabatter och en bär- och frukthörna med äppleträd, hallon, vinbär, krusbär och blåbär. Smyckad men samtidigt lättskött. Därtill stor garageuppfart med plats för 4 bilar och förråd för cyklar och utemöbler.

Visningar

Sön 18 April kl 14:00 - 15:00

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Markplan

Allt i ett plan och med sin form av ett H, så är rumsdispositionen optimal. Flera sällskapsrum, öppet upp i nock och inbyggda spottar, gott om sovrum och med lite distans mellan master bedroom och de övriga. Socialt kök centrerat i huset. Praktiskt med gott om förvaringsutrymmen och varmgarage.

Entré till hall med garderobsvägg och spottar i tak. Härifrån öppnar huset upp sig mot allrum i den östra flygeln och kök, matplats och vardagsrum i den västra flygeln. Allrummet är ett uppskattat extra sällskapsrum, som passar perfekt som TV-hörna. I anslutning finns två rejäla sovrum (12 kvm/st) och ett av två badrum helkaklade badrum. Sovrummen har två garderober vardera. Mellan de två flyglarna nås tvättstuga och ett mindre rum, som idag används som sovrum. Detta rum passar ypperligt även som kontor eller gästrum. Tvättstugan är rymlig, har mycket förvaringsutrymmen och härifrån når vi praktiskt nog även ett rymligt varmgarage med automatisk port. I garaget finns en bastu (infraröd). Garage och tvättstuga nås även genom funktionell grovingång, perfekt för barnen på vinterhalvåret!

I huskroppen mellan flyglarna finner vi även ett socialt kök och en generöst tilltagen matplats. Köket är för ögat vackert med extra tjock ekskiva, spottar i taket och ett fint runt fönster. Ett social utrymme, samtidigt som det har allt man kan önska i maskinell utrustning och förvaring. Från matplatsen når vi en öppen planlösning vardagsrummet, där det precis som i matrummet finns stora fönster mot trädgården. I vardagsrummet är det öppet upp i nock och vi finner både spottar i taket och en kamin. Uteplats, pool och utemiljön nås via terrassdörr. I denna flygel finner vi även det större badrummet och husets master bedroom, vilka båda har extra takhöjd upp i nock. Badrummet är generöst tilltaget och har inbyggda spottar. Sovrummet har en hel garderobsvägg.

UTRUSTNING:
Kök med hel-kyl, hel-frys, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, diskmaskin.

Badrum med klinker på golv och kakel på väggar. Badkar, dubbla handfat, vägghängd WC, golvvärme och infällda spottar.

Dusch/wc med klinker på golv och kakel på väggar. Dusch, handfat, WC, golvvärme och infällda spottar.

Tvättstuga med klinker på golv och målade väggar. Vask, tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, FTX-aggregat.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Köpingebro 6:110
Adress
Junivägen 11
Postadress
27172 Köpingebro
Område
Köpingebro
Kommun
Ystad
Boarea/biarea
175/26 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
6 rum & kök, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
953 m²
Pris
5 895 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2010
Fasad
Puts/trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Betong
Uppvärmning
Vattenburen från jordvärmeanläggning, FTX-återvinning, 1 kamin
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Renovering
Sedan boningshuset uppfördes 2010 så har ägarna skött underhållet klanderfritt och även genomfört en rad förbättringar.

Trädgård anlagd, pool (2017), poolhus, cykel- och trädgårdsförråd, pergola.

Underhåll bl.a.: Målat vindskivor och tvättat alla plåtar och stuprännor 2020, dammsuget och rengjort FTX-ventilation vart 5:e år och senast 2021. Alla innertak och nästan alla väggar ommålade 2020. Kupor till spottar i kök och hall utbytta, ny blandare tvättstuga. Ny duschhållare och blandare lilla badrummet.
Övriga byggnader
Fristående förråd bestående av två delar.

Tomten

Mycket välskött trädgård med små rabatter, stenläggningar och gräsytor. Omringad av en uppvuxen bokhäck. Pool (4 x 8 m) med skjutbart glastak och dessutom omgärdad av glasräcke. Uteplatser i flera olika väderstreck, bl.a. under pergola. Exklusiv natursten och sjösten på gångar och uteplatser.

Bilplats

Rymligt varmgarage. Stor garageuppfart med plats för 4 bilar.

TV- och internetanslutning

TV: Via fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
27 326 kr
Renhållning
1 997 kr
Försäkring
11 794 kr
Summa
41 117 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 524 kr tillkommer)

I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-03-17)
Primärtenergital
56 kWh/m2/år
Energiklass
B

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 427 000 kr
Taxeringsår
2018
Värdeår
2010
Byggnadsvärde
2 955 000 kr
Markvärde
472 000 kr
Skatt/avgift
8 524 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 2 st pantbrev om 2 150 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Detaljplan Fornlämning (1 st)