gratis värdering

Enplansvilla med pool!

Köpingebro, Junivägen 11

Boarea
175 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
953 m²
Slutpris
5 500 000 kr

Välkommen till denna optimalt planerade enplansvilla med pool! Här finns allt man kan önska av ett modernt och problemfritt boende. Därtill en uppväxt och insynsskyddad tomt i perfekt solläge mot sydväst. Granne med ett naturområde och på promenadavstånd når vi mataffär, förskola, skola, kommunikation, underbar sandstrand och golfbana.

Huset uppfördes 2010 och här finner vi en mängd fördelar. En smart rumsdisposition i form av ett H, med fyra sovrum, två badrum, funktionell tvättstuga och varmgarage i anslutning. Med groventré via garaget direkt till tvättstugan. Öppet upp i nock och stora fönsterpartier mot trädgården ger ljus och rymd. Fina isolervärden i väggar och fönster, samt ett effektivt värmesystem med både vattenburen golvvärme och luftåtervinning FTX-ventilation, ger låga driftskostnader. Kamin och fiberanslutning finns.

Trädgården är ett fantastiskt rum att tillbringa sommarhalvåret i. Välskött, inbjudande och omgärdad av en skyddande bokhäck. Uppvärmd pool, omgärdad av glasräcke och med glastak. Härlig pergola och gångar av natur- och sjösten. Vi finner även små rabatter och en bär- och frukthörna med äppleträd, hallon, vinbär, krusbär och blåbär. Smyckad men samtidigt lättskött. Därtill stor garageuppfart med plats för 4 bilar och förråd för cyklar och utemöbler.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/