gratis värdering

Östra Ingelstad, Östra Ingelstad 2131

Boarea
120 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
700 m²
Slutpris
1 725 000 kr

Välkomna till Östra Ingelstad och detta 30-talshus i mycket bra skick med mysig trädgård. När du tittar ut genom fönstret möts du av öppna vidder, böljande fält, betande hästar och en gammal vindmölla. Villan är välplanerad med ljusa och fina trägolv, öppna ytor, härligt ljusinsläpp, öppet i nock, effektivt värmesystem och en kamin för mysiga och kalla kvällar. I trädgården finner du härliga rabatter, odlingslådor, bärbuskar, vintergrön pergola med grillplats, lekstuga/förråd och trädgårdsbod. Här finns även parkeringsplats och hela tomten är omgärdad av häckar. Passar såväl permanent som fritidsboende.

I denna mysiga by finner du café och restaurang, en kyrka från 1100-talet, samt en trädgårds- och inredningsbutik. Det är 3,5 km till Smedstorp där det finns skola, tåg- och bussförbindelser, idrottsplats, nybyggd lekplats, utomhusbassäng och en liten charmig lanthandel.

Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/