gratis värdering

Ludvigsdals Gård, en härlig herrgård!

Öja, Öja byaväg 167

Boarea
440 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
9 607 m²
Slutpris
13 500 000 kr

Ludvigsdals gård med herrgårdsliknande byggnader, beläget 5 minuters bilavstånd från Ystads centrum är en fyrlängad gård i Engelsk stil. En fantastisk gård inte bara att bo i utan också med enorma möjligheter till utveckling av befintlig verksamhet eller förnya med annat. Gården som ligger fritt i ett härligt lantbruksområde med behörigt avstånd till grannar skapar en underbar privat atmosfär.

Mangårdsbyggnad och tidigare stallar härrör från år 1800.

Idag är gården totalrenoverad till modern bostad om 400 m² och moderna bi-ytor som omfattar två uthyrningslägenheter, bröllopslokal, affärslokal samt garage/verkstad om totalt 850 m².

Till fastigheten hör också en maskinhall i användbart skick om 400 m².

Till boningshuset hör två stora terrasser varav en med pool och porsch.

Allt ligger enskilt utan närmare grannar på en parkliknande tomt om 9.600 m² och med en underbar utsikt i det skånska landskapet.

Alla byggnader totalrenoverades mellan 2006-2010, därefter har underhåll och förbättringar gjorts löpande fram till dags datum.

Utvändigt har byggnaderna kvar sin 200 år gamla patina. Inuti är allt totalrenoverat. D.v.s. allt är nybyggt med moderna material och maskiner med hög kvalitet.
Alla renoverade byggnader är försedda med golvvärme och som drivs av jordvärme och luft/vatten pump.

Ett perfekt objekt för den som vill driva egen verksamhet eller fortsätta med den verksamhet som finns och som kan finansiera driftskostnaden med råge.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/