gratis värdering

Helrenoverad skånelänga, med fritt och skyddat läge

Borrby tuvor, Sjångsborgsvägen 3

Boarea
250 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
15 929 m²
Slutpris
5 600 000 kr

Välkommen till Österlen och denna helrenoverade skånelänga, med fritt och skyddat läge! Den lilla grusvägen leder ut till detta paradis och dess fantastiska innergård. Alldeles privat innergård med en charmig pergola, som pryds av både vinrankor och blåregn. Utsikt är bedårande över det öppna landskapet och de egna hästhagarna. Kritvit sandstrand och all nödvändig service i Borrby finns en cykeltur bort.

Under åren 2009-2010 skapades denna vinkellänga mer eller mindre från grunden och är nu i mycket gott funktionellt skick. Dispositionen av rum är generös, praktisk och spännande. Huset rymmer flera stora sällskapsrum med härlig rymd, fem sovrum, två helkaklade badrum och gott om förrådsutrymmen. Ägarna värnade i renoveringen om det genuina och vi finner bevarade stallfönster, flera kaminer, putsade väggar, spröjsade fönster och synliga takbjälkar. En mängd glaspartier, kupor och en öppen planlösning ger ett härligt ljus.

Vi finner ängsmark, den egna trädgården och egen större damm. Här finns en mängd uppväxta träd och buskar som skyddar mot vinden. Ängsmarken är idag ett bete för häst och passar perfekt för dig som vill ha hästen hemma över sommarhalvåret. Innergården är otroligt prunkande och har en uteplats med en charmig pergola. Vi finner olika sorters pioner som blommar i omgångar. Lavendel, rosor och buxbom. Här finns även en mängd bär och fruktträd.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/