gratis värdering

Vitputsad 30-talsvilla i den trevliga byn Östra Vemmerlöv mitt på Österlen.

Gärsnäs, Stibyvägen 7

Boarea
90 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
703 m²
Slutpris
1 470 000 kr

Vitputsad 30-talsvilla i den trevliga byn Östra Vemmerlöv mitt på Österlen. Huset har blivit väsentligt renoverat både utvändigt och invändigt de senaste 5-6 åren. Bland annat med nytt badrum, vedkamin har installerats, nymålad putsad fasad och nytt yttertak på utbyggnaden av huset. Nya golv och tapeter i kök och hall.
Nya vatten och avloppsrör är installerat för möjligt badrum på andra våningen.
Två av tre sovrum är nyrenoverade. Luftvärmepump är installerad.

Gamla detaljer som fönster och dörrar är bevarade i huset. Huset har vacker utsikt åt alla håll över det öppna landskapet, kyrkan och byn. Bostaden passar både som åretruntbostad och sommarhus. En gammal fint uppväxt trädgård med bl.a. fruktträd. En fin originellt designad lekstuga finns i trädgården samt sandlåda.

I byn finns bilverkstad, biograf och bageri. Närhet till Gärsnäs med bl.a. mataffär, kiosk och bageri samt kommunal skola och förskola. I byn finns en Waldorfförskola och i grannbyn Rörum ligger Österlens enda Waldorfskola.
Det är cykelavstånd till naturreservatet Gylleboskogen samt Gyllebosjön med offentlig strand (med vedeldad bastu) och 10 min. bilfärd till Baskemölla och havet. Ca. 12 min. med bil till Simrishamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/