gratis värdering

Välkommen till Nannyhill på Österlen!

Östra Herrestad, Simrishamnsvägen 71

Boarea
150 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
8 610 m²
Slutpris
0 kr

Välkommen till Nannyhill, med imponerande takhöjd! Denna avstyckade gård bjuder på en mängd charmiga inslag, så som putsade väggar, spröjsade fönster, synliga bjälkar, spegeldörrar, vedeldad kamin och trägolv.

Förutom boningshuset så finner vi ett stall och en större loglänga, där taken delvis rasat. Därtill ett större garage och ett rymligt förråd. Både boningshus och ekonomibyggnader är i behov av renovering och uppfräschning. Potentialen är dock stor!

På den väl tilltagna tomten om 8 610 kvm finner vi en fin uppfart som kantas av en mängd rosor. Mot vägen finns en gammaldags väl uppvuxen trädgård, med scilla, påskliljor, krokos, olika tulpaner etc. Här finns plats för att driva verksamhet, ha egna odlingar eller bara för att avnjuta Österlens vidder.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/