gratis värdering

LUNGT LÄGE MED VACKER UTSIKT, SAMT MYSIG TRÄDGÅRD MED BÄR OCH GRÖNSAKER!

Heingetorp, Gamle Mossevägen 42

Boarea
112 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 400 m²
Slutpris
2 500 000 kr

På högt ostört läge ligger denna skånelänga med fantastisk utsikt över ängar och hagar. På Gamle Mossevägen 42 är det endast en granne som passerar på den lilla grusvägen så man finner verkligen lugnet här. Trädgården är belägen i söderläge med ett nytt hönshus och frukt, bär och grönsaksland. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp men även en egen brunn med fungerande rickepump till. Ekonomibyggnad finns med garage och isolerat hobbyrum/gäststuga. Nära till kommunikation som buss samt faciliteter men ändå stillsamt på landet! I närliggande byn Lövestad finns bland annat affär, restauranger, två olika skolor och förskolor -kommunal samt Montessori och en omtyckt och välbesökt pool.

Här kan du leva livet på landet, med odling och egna ägg med närhet till hela Österlen men ändå inom pendlingsavstånd till storstadsregionerna i väst. Alternativt finna din avkoppling från staden i ett semesterboende på landet med alla bekvämligheter. Huset går att utnyttja året runt - även under vinterhalvåret då brasan värmer fint. Dessutom kan höns och ved ingå, för köpare som önskar detta.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/