gratis värdering

Ingelstorps mossaväg 76

Boarea
100 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 568 m²
Slutpris
4 450 000 kr

På svårslaget läge vid utkanten av Ingelstorps Ängar finner du denna omhändertagna och inbjudande bostad. Fastigheten är inbädda i det skånska slättlandskapet och erbjuder fri utsikt över Hammars backar. Här bor du sannerligen granne med naturen!

Under 2012 genomgick fastigheten en totalrenovering, vilket resulterade i att du idag kan beskåda en bostadsbyggnad och gästhus i modern tappning, men med genomgående bevarade detaljer. Såväl bostad som gästhus erbjuder en öppen planlösning med rymliga sällskapsytor och stämningsfullt ljusinsläpp från flera väderstreck. Utemiljön är dessutom lättillgänglig, då bostaden erbjuder flertalet altandörrar där du når såväl poolområdet som resten av trädgården.

På fastigheten har du därtill prydliga stenlagda gångar, ordentliga gräsytor, flertalet uteplatser samt en nyuppförd carport med tillhörande förråd. Allt detta avgränsas med en stödmur som omger fastigheten och ger ett enhetligt intryck.

Varmt välkommen till denna mycket tilltalande fastighet!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/