gratis värdering

Enplansvilla med friliggande garage. Fasad i mörk tegel, vattenburen golvvärme och eldstad.

Gröstorp, Skärvstensvägen 8

Boarea
107 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 295 m²
Slutpris
6 000 000 kr

Nybyggd enplansvilla med dubbla badrum, tvättstuga, tre sovrum och en modern öppen planlösning mellan kök och allrum. Stora fönster med storslagen utsikt över åkrar och ängar med Simrishamn i bakgrunden. Fönstren ger en känsla av att vara ute när man är inne. Smart planlösning med två sovrum i en del av huset och huvudsovrummet med eget badrum i den andra. Kök och allrum sammanfogar och förenar bostaden. Allrummet har en fin proportionerlig storlek som gör att man får plats med både matbord och en sällskapsdel invid kaminen från Contura.
Flera uteplatser som kan nås via fönsterdörrar från sovrum, kök/allrum och tvättstuga. Uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol är inhägnad med staket.
Rymligt friliggande garage om 35 kvm med elport.
Anlagd trädgård av Systrarna Lindskog med perenna rabatter, fruktträd och fina grönytor som angränsar till stengärden och ängsmark.
I byn finns den lokala puben Bengtssons Loge med Bed and Breakfast och ett stenkast från huset når man gång- och cykelvägen till Simrishamn. I byn finns en fin lekplats, fotbollsplan och alpackor som betar invid fotbollsplanen. Fina strövområde finns runt knuten med bl.a. Impan som är ett stenbrott från 1500-talet. Berggrunden i området är mineralfattig och består av en hård sandsten som är över 500 miljoner år gammal. De gamla gruvgångarna utgör idag utmärkta övervintringslokaler för olika fladdermusarter.
1,5 km från byn finns ett apotek och en större livsmedelsaffär. Till Simrishamns centrum med god service är det knappt 3 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/