gratis värdering

Praktiskt och lättskött boende

Solvägen 12B

Boarea
106 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
428 m²
Slutpris
1 150 000 kr

Välkomna till ett praktiskt och lättskött parhus beläget på lugn gata mitt i byn. Huset upplevs ljust och rymligt och har en funktionell och bra planlösning. Utöver fastighetens 4 rum finns även en möblerbar hall på övre plan passande för tex kontor eller lekhörna för barn. I husets vinkel finns ett varmförråd med bra med förvaringsplats samt ett loft ovanpå. Behändig liten tomt som är fördelad i två delar, en i söder och en i norr. Passar såväl permanent som fritidsboende, barnfamiljen som pensionären. Carport med förråd ovanför.

Onslunda är en trevlig by som bla är känd för sitt borstmuseum. Här finns förskola, grundskola år 1-6 och antikvariat i byn. Här bor du lugnt och skönt med närhet till hela Österlens rika utbud. Gångavstånd till busshållsplats, café, skola och idrottsplats. Till god service i Tomelilla är det ca 1 mil och till havet och kritvita sandstränder ca 2 mil. I skåne Tranås finns en nyöppnad bemmaningsfri matbutik.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/