gratis värdering

Gatuhus med eldstad, solpaneler, garage med gästbostad, skyddad trädgård med utsikt över landskapet!

Hammenhög, Ystadsvägen 52

Boarea
69 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
408 m²
Slutpris
2 650 000 kr

Vitputsat gatuhus beläget i den äldre delen av Hammenhög. Huset har totalrenoverats på ett trivsamt och stilenligt sätt med vackra golv, putsade väggar, synliga takbjälkar, eldstad och vackra detaljer. Utöver detta så har både solpaneler och fiber installerats.
På entréplan finns allt du behöver - ett sovrum, vardagsrum, rymligt kök och helkaklat badrum. Ovanvåningen har plats för både ett kontor och sovplatser. Övernattningsgästerna sover bäst i det friliggande garaget som har en gästbostad med egen tillgång till badrum.
Trädgården är relativt insynsskyddad och har uppvuxna häckar som ger skydd för vind. Från den stensatta uteplatsen i anslutning till köket har man en härlig utsikt ut över landskapet.
Hammenhög har ett kommersiellt läge mellan Simrishamn, Tomelilla och Ystad. Byn har blomstrat upp och har en populär friskola, livsmedelsbutik, bankomat, elaffär, garageprojektet (en plats för musik, konst, film), loppmarknader, restaurang, pizzeria, gatukök, idrottsplats, friluftsbad och en rad butiker. På torget, ca 900 m från bostaden, finns busshållplatser med bussar mot Simrishamn och Ystad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/