gratis värdering

Inbjudande och påkostad villa i populära Hedeskoga!

Hedeskoga, Vetegatan 1A

Boarea
163 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
815 m²
Slutpris
4 075 000 kr

På ypperligt läge, i utkanten av Hedeskoga, finner du denna välplanerade och rymlig familjebostad. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar såväl in- som utvändigt sedan mitten av 00-talet och resultatet är svårslaget. Här erbjuds nämligen genomgående tilltagna ytor med inbjudande sällskapsytor, 2 helkaklade badrum och hela 5 sovrum.
 
På fastigheten finns även en tilltalande utemiljö som är formad för den större familjen och med sitt prydliga utförande ger det ett enormt tillskott till bostaden. Här erbjuds en inbjudande pool, spabad och flertalet anlagda uteplatser. Det finns dessutom ett friliggande garage, som utgör ett ypperligt komplement till såväl bilen som förvaring.
 
I Hedeskoga finns erbjuds grundskola 0-3 och från fastigheten har du god kommunikation till Ystad, då det erbjuds både cykelväg och busshållsplats i nära anslutning. För dig som pendlar till Malmö finns påfarten till E65 i grannbyn Källesjö.
 
Varmt välkommen till detta genomarbetade hem att trivas i!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/