Dela på Facebook gratis värdering

Inbjudande och påkostad villa i populära Hedeskoga!

Hedeskoga, Vetegatan 1A

Boarea
163 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
815 m²
Pris
3 995 000 kr
Besiktigad

På ypperligt läge, i utkanten av Hedeskoga, finner du denna välplanerade och rymlig familjebostad. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar såväl in- som utvändigt sedan mitten av 00-talet och resultatet är svårslaget. Här erbjuds nämligen genomgående tilltagna ytor med inbjudande sällskapsytor, 2 helkaklade badrum och hela 5 sovrum.
 
På fastigheten finns även en tilltalande utemiljö som är formad för den större familjen och med sitt prydliga utförande ger det ett enormt tillskott till bostaden. Här erbjuds en inbjudande pool, spabad och flertalet anlagda uteplatser. Det finns dessutom ett friliggande garage, som utgör ett ypperligt komplement till såväl bilen som förvaring.
 
I Hedeskoga finns erbjuds grundskola 0-3 och från fastigheten har du god kommunikation till Ystad, då det erbjuds både cykelväg och busshållsplats i nära anslutning. För dig som pendlar till Malmö finns påfarten till E65 i grannbyn Källesjö.
 
Varmt välkommen till detta genomarbetade hem att trivas i!

Visningar

Tis 11 Augusti kl 17:00 - 18:00
Anmäl dig på här Internet eller genom att skicka e-post till mäklaren.
Lör 15 Augusti kl 10:30 - 11:30
Anmäl dig på här Internet eller genom att skicka e-post till mäklaren.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/

Entréplan

Du parkerar bilen på uppfarten och följer den prydligt stenlagda gången till huvudentrén. Väl invändigt möts du av en rymlig hall med goda avhängningsytor. Härifrån får du en god överblick av bostadens planlösning och detta inbjudande hem.

Direkt till höger om hallen finner du ett tilltaget helkaklat badrum med inkluderad tvättstuga. Badrummet är utfört 2006 och har stilrent mörkt klinker med golvvärme, vitt kakel och bra ljusinsläpp. Utrustningen består av badkar, tvättställ, vägghängd toalett, tvättpelare samt extra tvättställ vid tvättavdelningen.

I bostadens nordvästra hörn finner du det första av 5 potentiella sovrum. Rummet är väl tilltaget och har ett fönster som vetter mot den stenlagda uteplatsen i väst. Vidare in i bostaden nås det rymliga köket och matrummet som gjordes om 2006. Klinkern som finns i hallen fortsätter in i dessa rum och ger ett enhetligt intryck. Köket har en tilltalande utformning och skapar såväl goda arbetsytor som förvaringsmöjligheter. Skåpsfronterna är stilrent vita med rostfria handtag som matchar färgsättningen med såväl bänkskivan som vitvarorna. I köket finns dessutom en bardisk som utökar förvaring och arbetsyta, men möjliggör även en mindre sittyta. Annars är det vid matplatsen som middagarna intas. Detta rum har en stämningshöjande kamin och ett härligt ljusinsläpp, med fönster i 3 väderstreck samt ett skjutdörrsparti som tar dig ut till den stenlagda uteplatsen i nordväst och vidare ut i den fantastiska trädgården.

I bostadens södra del finner du vardagsrummet som har ett burspråk i öst och fönster i den södra gaveln. Rummet har även en skjutdörr ut mot hallen som ger möjlighet till att skapa en mer privat och stillsam yta från övriga bostaden. Intill detta vardagsrum finns bostadens andra sovrum med fönster i söder.

Övre plan

Bostadens övre plan når du via den svängda trappan som som finns i hallen. Här möts du av en passage med två inbyggda garderober i öst och i väst finner du ytterligare ett helkaklat badrum från 2016. Även detta har stilrent mörkt klinker med golvvärme och vitt kakel. Men till skillnad från badrummet på entréplan har detta våtutrymme utrustats med en duschplats samt en bastu.

I bostadens norra gavel återfinns två sovrum i identisk storlek och båda har fönster mot samma väderstreck. Det femte finns sedan i bostadens södra del. Här finns ett fönster och utgång till balkongen i söder, där svårslagen utsikt ges över fälten och vattentornet. I detta sovrum finns även en inbyggd klädkammare.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Kringlan 6
Adress
Vetegatan 1A
Postadress
27199 Ystad
Område
Hedeskoga
Kommun
Ystad
Boarea/biarea
163/25 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
7 rum & kök, varav 4–5 sovrum
Tomtarea
815 m²
Pris
3 995 000 kr eller högstbjudande

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1982
Fasad
Tegel
Stomme
Tegel/trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Gjuten
Uppvärmning
Direkt el samt kamin
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Renovering
Tillbyggt 2006

Tomten

Inbjudande villaträdgård som omsorgsfullt anlagts vilket resulterat i en insynsskyddad oas. Tomten är indelad i olika etage och i direkt anslutning till matrummet finns en stenlagd uteplats som binder samman bostaden med det friliggande garaget. Resterande del av trädgården nås via en stenlagd trappa. På den övre delen finns en mindre gräsmatta och en gång som leder dig vidare till poolen med ny liner från 2020 och stenläggningen som omger densamma. I anslutning till poolområdet finns ytterligare en trappa som tar dig ner till en relaaxavdelning med spabad. Här övergår stenläggningen till ett trädäck under en trivsam pergola.

På fastighetens framsida finns en rymlig uppfart framför garaget och i enhetlig stil med trädgårdsdelen finns en stenlagd gång som leder dig till huvudentrén samt vidare till trädgårdsingången på fastighetens sydöstra del.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fastigheten är ansluten till fiber via Öppet stadsnät.

Driftkostnader

Uppvärmning
22 041 kr
Vatten/avlopp
16 686 kr
Renhållning
1 597 kr
Försäkring
6 479 kr
Summa
46 803 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Kostnaden för uppvärmning inkl. hushållsel och uppvärmning av pool och spabad. Bostaden bebos permanent av 5 personer.

Besiktning

Förbesiktigad
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2020-07-21)
Primärtenergital
151 kWh/m2/år
Energiklass
E

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 328 000 kr
Taxeringsår
2018
Värdeår
1985
Byggnadsvärde
1 826 000 kr
Markvärde
502 000 kr
Skatt/avgift
8 349 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 5 st pantbrev om 2 527 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Ystad Hedeskoga GA:1