gratis värdering

Mellan Christinehof Slott och Lövestad - Albertshill

Ry, Lilla Ryadalsvägen 7

Boarea
115 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
5 840 m²
Slutpris
2 700 000 kr

Vill du leva och bo i ett fridfullt och rogivande paradis? Är du trött i kropp och själ och vill vara nära naturen, borta från all stress och allt brus? Då är Albertshill platsen for dig!
Med lantligt, vackert läge i mycket natursköna omgivningar, nära Heinge naturreservat, några kilometer söder om Christinehofs slott i Andrarum och inbäddad i prunkande grönska i egen park om 5 840 kvadratmeter ligger Albertshill.
Den vitputsade bostaden i 1 ½-plan, är uppförd 1929 och smakfullt, stilrent och synnerligen grundligt totalrenoverat med bevarad charm och stor känsla för kvalitet och detaljer. Huset har en gammaldags charm över sig uppblandat med moderna inslag i en perfekt harmoni.
Hög klass både på materialval och utförande; helrenoverade spröjsade originalfönster, flaggfönster med handblast glas, tre eldstäder, synliga takbjälkar och massiva trägolv. lnfällda takspotlights med dimmer ger mjuk ljussättning. All elarmatur är i stilrent, tidsenligt utförande in i minsta detalj. Nyare elsystem med jordfelsbrytare, nyare vatten-och avloppsledningar, nyare isolering, nyare avloppssystem (minireningsverk) m.m.
Runt husknuten finns en lummig barn- och hundvänlig trädgård som delvis är inhägnad samt en välskött lummig park med vackra äldre träd såsom ekar, lönn och ask. Underbara promenadstigar runt hela parken. Helheten bildar en pastoral idyll, en naturskön oas i vilken man finner stillhet, lugn och ro.
Trädgården har platt- och stensättningar, gräsmattor, fruktträd och flera ljuvliga uteplatser i olika väderstreck.
En underbar plats for avkoppling med skogen och naturen som närmsta granne.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/