gratis värdering

1 ½ plans villa med källare på återvändsgata. Friliggande garage, trädgård och lite havsutsikt!

Kivik, Päronvägen 9

Boarea
122 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 054 m²
Slutpris
1 655 000 kr

1 ½-plans villa med källare byggd 1974 på nedre delen av Agdelundsområdet. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns även en eldstad. Planlösningen är bra då det finns två sovrum och ett badrum på entréplan. Övervåningen har ett sovrum där man har havsutsikt och ett gavelsovrum med utgång till balkong åt sydväst. Här finns även en toalett.
Friliggande garage och förråd.
Uppvuxen trädgård i västerläge som angränsar till fruktodling. I trädgården finns det perenna växter, gräsmatta, köksträdgård med bl.a. hallon, jordgubbar, smultron, vinbär, krusbär och kryddväxter mm.
Lugnt och fridfullt läge som sista huset på på återvändsgata.
Fiskeläget Kivik är ett av sju gamla fiskelägen på Österlen och ett aktivt sådant med många åretruntboende och ett aktivt byalag.
Här finns biograf, busshållplatser, café, förskola/grundskola F-6, hamn för båtgäster, mataffär, restauranger, mm. Allt inom promenadavstånd. Nära till vackra omgivningar med strövområden, fantastiska badstränder, lekplatser och Stenshuvud Nationalpark.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/