gratis värdering

Rörums byaväg 57

Boarea
78 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 051 m²
Slutpris
5 200 000 kr

NU har du chans att förvärva denna charmiga fastighet bestående av boningshus, gammal smedja och äldre skostall. Fastigheten har en lång historia och fungerade fram till 1959 som byns smedja. Idag används den som förråd men tänk er möjligheterna att med enkla medel förvandla det till galleri? Eller drejarverkstad? Möjligheterna är många. Bostadshuset är i bra skick och 2004 byggde ägarparet till ett vardagsrum i vinkel vilket skapar en härlig, skyddad innergård i söderläge! Några trappor upp finns en mysig trädgård med utsikt över böljande fält och det karakteristiska ensamma trädet som blickar upp mot skyn. Passande för såväl permanent som fritidshus. Fiber finns.

Rörum har mycket att erbjuda såsom Mandelmanns trädgårdar, Sophiaskolan, Waldorf förskola och inte minst Creperiet som endast är ett stenkast bort. I byn finns även ett bed and breakfast som är perfekt för långväga gäster. Närmaste strand är Knäbäckshusen med cykelavstånd om ca 3 km. Till Simrishamn är det ca 1 mil och Kivik ca 7km.

Välkomna!
Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/