gratis värdering

Enplansvilla för permanent boende med låg driftskostnad i naturskönt område!

Gyllebo, Lindövägen 7

Boarea
110 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 450 m²
Slutpris
2 400 000 kr

Enplansvilla uppförd med danskt tegel. Byggd som en permanentbostad med låg energiförbrukning, utmed den lugna Lindövägen, i Gyllebo fritidsområde. Inflyttningsklart om så önskas då stora delar av lösöret kan övertas.
Huset stod klart 2011 och har tre sovrum, ca 12 m² vardera, där alla har utgång till trädäck! Ett stort helkaklat badrum med dusch och en rymlig tvättstuga med utgång till trädgården och jacuzzin. Kök och vardagsrum i ett, ca 43 m², med matplats i anslutning till köket samt en härligt värmande eldstad.
Från vardagsrummet nås trädäcket som löper runt hela bostaden.
Friliggande garage med elport, ca 17 m² samt separat förrådsdel, ca 10 m². Parkeringsplats framför garaget.
Naturtomt med gräsmatta och ett stengärde. Arbetsbod (container) ingår i köpet.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/