gratis värdering

Norråkra Gård, uppförd på 1840-talet

Tågarp, Tågarpsvägen 62

Boarea
191 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
2 596 m²
Slutpris
7 000 000 kr

Välkommen till Norråkra Gård på Österlen! Uppförd på 1840-talet finns den kvar än idag, som en av få äkta fyrlängade gårdar i trakten. Gården har på senare år genomgått en omfattande renovering och är en plats för dig med höga krav på ditt boende. Vi finner bland annat ett påkostat lantkök från Kvänum med fransktillverkad Godinspis. Samtidigt slår historiens vingslag i allt det bevarade och genuina. Kullerstensinnergård, kvastade väggar, synliga takbjälkar, härliga golv i trä och tegel, spröjsade fönster och eldstäder är några av attributen.

Rumsdispositionen är smart med härliga sällskapsutrymmen och ett öppet kök på nedre plan. På övre plan finner vi en privat del med fyra sovrum, stort badrum och ett antal walk-in-closets. Som en del av de f.d. stall- och logbyggnaderna ryms en ateljé/gästrum med eget gym som ett fint komplement till boningshuset.

Utemiljön är alldeles underbar och omgärdas av skyddande träd och buskar. Vi finner stenläggningar, odlingslådor och flera uteplatser i bästa solläge. Därtill ett mycket charmigt och rustikt orangeri med tegelgolv, tillgängligt både från huset och från trädgården.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/