gratis värdering

Nyproducerad skånelänga.

Simrislund, Rotgränd 4

Boarea
115 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
810 m²
Slutpris
3 500 000 kr

Välkommen till denna nyproducerade skånelänga i Simrishamn på vackra Österlen! Uppfört av lokala hantverkare och slutbeviset är utfärdat 27 mars 2020! Detta boende är tilltalande både estetiskt och funktionellt, med stilrena materialval och en smart och flexibel planlösning. Allt i ett plan och med möjlighet att utöka boarean. Det är dessutom mycket kostnadseffektivt och praktiskt. Vi finner en modern isolering och effektivt vattenburet värmesystem. Givetvis är fastigheten fiber-ansluten. Nu väntar många år av minimalt underhåll och som ägare är du befriad från den kommunala fastighetsavgift tom år 2035.

Bostaden är passande för såväl barnfamiljen som paret med utflugna barn. Det är förberett både för att skapa ytterligare ett sovrum på nedre plan och för att inreda vinden. Den smarta planlösningen är ett stort plus. Allt i ett plan och den effektiva rumsplaneringen ger både öppna sällskapsytor och kök, samt tre sovrum, stort badrum, tvättstuga och gäst-toalett.

Mot gatan har tomten en snygg stenläggning och små träd skapar en ombonad känsla. Här finns även dubbla uppställningsplatser för bilar och en carport med förråd. I trädgården mot söder ryms ett stort trädäck om ca 60 m² och gräsytor. Både förskola och skola finns några hundra meter från huset och är nåbar utan att korsa något större väg. Stadsbussen "Snurringen" finns alldeles i närheten och tar dig till centrum och havet.

Lugn och ro men ändå all service inom nära räckhåll. Simrishamn, Österlens huvudstad, är en genuin och vacker småstad. Det är inte minst stadens bebyggelse som utgör dess charm. De låga husen i pastellfärger ligger i långa rader längs kullerstensgator. Läs mer på www.osterlen.se/simrishamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/