gratis värdering

Villa med garage och stor trädgård, uterum och balkong med havsutsikt!

Kivik, Äppelvägen 2B

Boarea
132 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 047 m²
Slutpris
1 800 000 kr

1 ½-plans villa byggd 1974 på nedre delen av Agdelundsområdet. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns även en eldstad centralt placerad. Planlösningen är bra då det finns ett sovrum, ett badrum och en tvättstuga med egen entré. Uterummet som byggdes 1988 nås via altandörr intill köket. Övervåningen har ett större allrum med utgång till balkong där man har havsutsikt, ett gavelsovrum åt norr, en toalett och en klädkammare.
Friliggande garage och förråd.
Uppvuxen trädgård i västerläge med perenna växter, insynsskyddande tujahäck på framsidan, gräsmatta, fruktträd mm.
Lugnt och fridfullt läge på återvändsgata.
Fiskeläget Kivik är ett av sju gamla fiskelägen på Österlen och ett aktivt sådant med många åretruntboende och ett aktivt byalag.
Här finns biograf, busshållplatser, café, förskola/grundskola F-6, hamn för båtgäster, mataffär, restauranger, mm. Allt inom promenadavstånd. Nära till vackra omgivningar med strövområden, fantastiska badstränder, lekplatser och Stenshuvud Nationalpark.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/