gratis värdering

Tre boenden i gamla stan

Gamla stan, Stora Norregatan 13

Boarea
221 m²
Antal rum
10 rum
Tomtarea
539 m²
Slutpris
5 125 000 kr

Välkommen till denna spännande fastighet, på allra bästa läge i gamla stan! Här finner vi tre boenden i ett och därtill en helt fantastisk trädgård. Med sitt läge på Stora Norregatan, en av stadens vackraste och mest karaktäristiska gator, och med sitt genuina uttryck är detta ett riktigt smycke. Det funktionella skicket är gott och samtidigt får vi en hög charmfaktor med korsvirke, spröjsade fönster, synliga takbjälkar och eldstäder.

Gatuhuset, korsvirkeshuset och gårdshuset. Perfekt för dig som vill kunna ta emot gäster eller söker ett generationsboende. Eller varför inte hyra ut delar av fastigheten? De tre husen har alla kök, sovrum och badrum. Och till och med separata elabonnemang.

Innergården består av en alldeles underbar och insynsskyddad trädgård, som harmonierar fint med de gamla husen. Dessutom är solläget perfekt och uteplatser i olika väderstreck! Här samsas körsbär, valnöt, mullbär och spaljerade äppelträd med rosor, lavendel, syren, pioner och doftschersminer. Tidigt på våren kommer snödroppar, vintergäck och scilla. Om sommaren finns timjan och rosmarin på en armslängds avstånd.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/