gratis värdering

3-längad Skånegård på attraktivt läge!

Ingelstorps ängar, Tuvebäcksvägen 138-5

Boarea
170 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 268 m²
Slutpris
4 400 000 kr

Välkommen till denna omhändertagna skånegård som, sedan mitten av 2000-talet, genomgått omfattande renoveringar. Här kombineras en praktisk familjebostad och charm från 1800-talets senare hälft med en idyllisk omgivning.

Bostaden har en tilltalande atmosfär med flertalet sällskapsrum och 4 funktionella sovrum där allt sammanvävs av detaljer som varsamt tagits fram och restaurerats. Köket är hjärtat i bostaden och fick en rejäl uppfräschning 2011 då luckorna lackerades om och en granitskiva installerades. Här finns dessutom en vedspis som både skänker värme och karaktär till rummet. I anslutning finns även goda förvaringsytor med ett rymligt skafferi, väl tilltagen tvättstuga, groventré samt en påbörjad renovering av ytterligare ett badrum.

Till fastigheten finns dessutom dubbelgarage med elektriska portar, en vidbyggd ekonomidel med tillhörande verkstad där takbyte kommer ske juni/juli-20 samt en inbjudande trädgårdstomt med stensatt innergård i söder och ett trädäck i norr.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/