gratis värdering

Stilenlig skånelänga med havsutsikt och gästhus

Skillinge, Jeppas äng 11

Boarea
165 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
486 m²
Slutpris
4 400 000 kr

Välkommen till Jeppas Äng, vid hamnen på Skillinge fiskeläge och detta härliga hus, uppfört 2010! Här finner vi en stilenlig skånelänga med havsutsikt, ett välkomnande gästhus och en härlig innergård med pool. Ett stenkast från huset nås småbåtshamnen och omtyckta Skillinge Hamnkrog.

Boningshuset är väl påkostat med högklassiga material, t.ex. så är samtliga köksmaskiner från SMEG och dörrar, fönster, badrumsinredning samt kök från Qvesarum. Huset har en perfekt disposition med både öppna sällskapsutrymmen och privat sovrum med eget badrum och walk-in-closet. Fint ljusinsläpp från ett antal dubbla terrassdörrar, fransk balkong och både kupor och takfönster. Gästhuset är ett perfekt komplement för tillresta eller tonårsbarn, men för den som vill så går det även att med enkelhet skapa ytterligare ett sovrum i boningshuset.

Förutom gästhuset finns även en förrådsbyggnad, som hjälper till att rama in den soldränkta innergården. Här är förberett för bastu. Trädgården har en platå med stor potential för att skapa ett extra trädgårdsrum. Kanske med en medelhavsinspirerad uteplats med pergola?

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen och är ett levande samhälle med förskola, livsmedelsbutik, hamnkrog, pizzeria, teater, kaféer och små butiker. De kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel och i byn finns både vedeldad bastu och en badbrygga.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/