gratis värdering

Skånelänga, på fritt läge med utsikt över slättlandskapet!

Borrby tuvor, Fäladsvägen 11

Boarea
134 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
3 430 m²
Slutpris
1 850 000 kr

Skånelänga, vackert belägen vid Borrby Tuvor, ca 2 km, från Borrby samhälle med all tänkbar service samt 4 km från härliga badstränder och strövområden. Utsikten över slättlandskapet är helt fantastiskt.
Här finns idag en trivsam bostad perfekt för den lilla familjen eller som fritidsboende. Kommunalt vatten och avlopp, fiberanslutning, badrum med dusch, sovrum på båda plan, kök med matplats mm. Utomhus finns det gott om plats för både barn och den som är trädgårdsintresserad då marken är på totalt 3 430 kvm. Här kan drömmar uppfyllas och förverkligas för den som kanske önskar att ha ett självhushåll, den djurintresserade eller kanske man vill bygga ut den befintliga bostaden och skapa mer plats för familjen eller företaget. I den lummiga och skyddade trädgården finns idag en uteplats under tak med eldstad, ett friliggande förråd, flertalet uteplats för den som söker både sol och skugga.
I Borrby finns tillgång till all tänkbar service såsom apotek, bank, ICA-butik, vårdcentral och busstation.
Ca 4 km till finaste sandstrand och strövområden. Goda bussförbindelser till Simrishamn och Ystad, för vidare resa med tåg till Köpenhamn. Till Simrishamn är det 18 km och till Ystad 25 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/