gratis värdering

Läget, läget, läget! Helt privat och lyxigt boende.

Vik, Viks stora väg 16

Boarea
150 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
3 169 m²
Slutpris
14 250 000 kr

Läget, läget, läget. Ja, sällan har det uttrycket varit mer passande! Detta unika boende bjuder på 180 graders havsutsikt, både från bostadens väl tilltagna fönsterpartier och från den insynsskyddade trädgården. Den underbart terrasserade trädgården och dess uppvärmda pool, uteplatser och egna boulebana är en av många fördelar. Den arkitektritade bostaden som nyligen totalrenoverats är en annan. Tomtens unika storlek ger utrymme och enskildhet samtidigt som den är direkt integrerad med byn. Havsbrynet nås via en stig på den egna tomten. Det känns nästan surrealistiskt att njuta i denna helt privata sfär och samtidigt låta havet, stenshuvud och hela Viks fiskeläge breda ut sig så totalt för ögat. En oas för din hemester.

Boningshuset är såväl estetiskt som funktionellt alldeles underbart. Färgtonerna går i ljusa sobra skalor och havsutsikten är påtaglig från de flesta rummen. Även rumsdispositionen är smart, där det generöst tilltagna vardagsrummet är husets nav. Det öppnar upp sig både mot havet och köket. Här finns en kamin, utgång till utemiljön och öppet upp i nock för bästa rymd. Huset bjuder även på fem sovrum, två härliga badrum och ett gym. Vattenburen värme, fiber och gott om förrådsutrymmen, som även kompletteras av ett dubbelgarage.

Trädgården är uppväxt och insynsskyddad med växter och en rejäl mur. En rad uteplatser mot havet kompletteras med en uteplats under tak, perfekt att använda då vädret inte tillåter annat.

Vik är ett av Österlens fiskelägen och är otroligt charmigt med sina prång och strädden. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. Vik har även två fina golfbanor vid namn Lilla Vik och Djupadal. I Rörum någon kilometer norrut finns friskolan Sofiaskolan, vars grundidé hämtas ur Waldorfpedagogiken.
.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/