gratis värdering

Korsvirkeslänga från 1860-talet

Stenby, Stenby 3002

Boarea
98 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
2 030 m²
Slutpris
650 000 kr

Korsvirkeslänga från 1860-talet som gått i arv genom generationer. En gång boning för traktens skomakare står längan nu som en tidskapsel från en svunnen tid. Fastigheten är till stora delar i original med skurgolv, handblåsta glasrutor, spegeldörrar, väggmålningar och handslaget golvtegel från trakten. Här finns alla möjligheter att förverkliga drömmar, vårda en bit kulturhistoria, bygga till, bygga nytt och bara njuta av stillheten. Det interiöra uttrycket är genuint och det finns några bevarade spegeldörrar, trägolv, väggmålningar, kamin och bakugn, men i övrigt är längan i behov av en riktig totalrenovering.
Beläget i kulturlandskap med fria vidder åt tre väderstreck finner vi denna skånelänga med direkt närhet till naturreservat. Här svävar kungs- och havsörn över huset och har Ni tur kan Ni få se en stork mellanlanda på ägorna. Beläget 1 km från väg 19 har du gångavstånd till Tosselilla Sommarland, nära till bad och strand i Ystad och hela Österlen att upptäcka.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/