gratis värdering

Charmigt och välhållet gatuhus med tegelfasad!

Tommarp, Järnvägsgatan 7

Boarea
135 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
380 m²
Slutpris
3 100 000 kr

Vackert karaktärsfullt hus med tegelfasad, spröjsade fönster, trägolv, spegeldörrar, kakelugnar och en kamin. Under våren 2021 har badrummet renoverats och en toalett har tillkommit på ovanvåningen. Bostaden har bra takhöjd, trägolven har bevarats och tagits om hand, väggarna har tidstypiska tapeter och vitmålad pärlspont i tak. Köksinredningen går i grått och vitt och har en terassdörr ut till trädgården. På ovanvåningen finns det två mindre gavelsovrum åt söder, ett större åt norr, toaletten och en möblerbarhall med takfönster åt väster.
Friliggande putsat gårdshus med potential att inredas till ett gästhus då vatten finns inkopplat från egen brunn.
Detta boende passar perfekt för den lite mindre familjen eller för dig som vill ha ett mysigt och lättskött fritidshus. Dispositionen av rum är flexibel med möjligheter till sovrum på både entréplan och ovanvåningen.
Även trädgården är en stor fördel, då den är både lättskött och mysig! Trädgården präglas av den gamla stilen med stengångar av Komstasten, buxbomshäckar, fruktträd och uteplatsen är given under det gamla äppelträdet. Att huset ligger utmed gatan stör inte då trädgården är på "baksidan" av huset där det är lugnt och skyddat från insyn.
Välkomna till ett rofyllt och vänligt hem att bo och trivas i många år framöver!

Ö Tommarp har ett bra läge längs riksväg 11, knappa 8 km från Simrishamn. Busshållplats finns i utkanten av byn med bra förbindelser till/från Simrishamn vidare till Gärsnäs (där man kan ta tåget till Ystad, Malmö och Köpenhamn), Tomelilla, Sjöbo och Lund.
I byn finns det en bygghandel (JHL) där man kan passa på att ta en fika i deras café.
Önskas hav och strand är det ca 14 km till Borrby strand och Mälarhusen, till Gyllebosjön med vandringsstigar, badbrygga och fiskemöjlighet (fiskekort krävs) är det ca 10 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/