gratis värdering

Korsvirkeshus från1844

Brantevik, Pantaregatan 23

Boarea
108 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
696 m²
Slutpris
5 200 000 kr

Välkommen till detta genuina gathus på Branteviks fiskeläge, Österlen! Uppfört år 1844 i korsvirke och handslagen tegel. Detta var på den tiden då fiskeläget var ett av Sveriges största segelfartygssamhälle. Vi finner en mängd bevarade detaljer så som synliga takbjälkar, spröjsade fönster med handblåsta fönsterglas, trägolv, en före detta bakugn, kamin, sättugn.

Gammaldags och trivsam trädgård, omgärdad av staket och häckar. Här blommar både magnolia och fruktträd. Ett gårdshus i gråsten förgyller och skapar karaktär till utemiljön.

Sommartid kan du ta ett morgondopp i Vejakåsen eller njuta av solen från någon klipphäll. Skåneleden går genom Brantevik, vidare mot omtyckta Grönet och Gislövshammar. I byn finns en fin gemenskap och många fina matställen. Vi finner även förskola och en aktiv idrottsförening.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/