gratis värdering

Genuin länga från ca 1850

Brantevik, Gislövsvägen 11

Boarea
140 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
386 m²
Slutpris
4 200 000 kr

Denna vackra länga uppfördes ca 1850 och är en av Branteviks äldsta bostäder. Det exteriöra uttrycket är oerhört genuint med bl.a. homeja och klassisk Simrishamnsdörr. I boningshuset finner vi många genuina detaljer så som vackra trägolv, spröjsade fönster, synliga takbjälkar, öppen spis och kamin. Underbar utsikt över hav, särskilt från övre plan och den rymliga balkongen.

I den ombonade trädgården finns ett trevligt gårdshus och skyddade uteplatser. Läget är attraktivt alldeles vid fiskelägets södra hamn och med närhet till omtyckta Grönet och Branteviks kaféer och restauranger, t.ex. omtyckta Hörnan, Hamngården och Trampes.

Cykelväg till Simrishamn och Skillinge. Vackra promenadmöjligheter till Grönet, vidare mot Engelska Parken och Gislövshammar. Branteviks fiskeläge var Sveriges största segelfartygssamhälle. Segelfartyget Hoppets lokaler visar dessa traditioner.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/